11.3.2013

Maanantai

Kun meillä herätään tällä hetkellä Kakkosen biologisen kevätkellon mukaan ennen kuutta, ehtii hyvin lorvia Ykkösen kanssa aamusuihkussa. Meillä on alakerrassa kaksi suihkua vierekkäin ja aina kun ipanat tajuaa suihkuhommien olevan aikuisten mielessä, tyypit on viivana nakupelleinä ja kärkkymässä mukaan. 

Tänäänkin vetelehdimme Ykkösen kanssa lämmössä ennen kuin hän tokaisi: ”Äiti, miksi sulla on tukkaa pimpissä?”, ”Pitääkö sekin kammata?” ja tietenkin sokerina pohjalla ”Miksi minulla ei ole?”

Maanantaiaamu ennen seitsemää ei ole selkeästikään paras aika kasvatukselliselle luennolle naisten ja miesten fysiikan eroista, joten selitykset olivat tasolla ”nämä on isojen tyttöjen asioita”. Jotenkin luulen, että aiheeseen palataan tai Ykkönen ottaa asian esille heti tarhassa. Hoitakaa tädit hyvin tämäkin kasvatuspuoli, pliis.  

Kiitos jällleen tyttäreni tästä äitiä kasvattavasta sessiosta.

Sitten toinen stressinpoikanen alkavaan viikkoon. Minut valittiin sinne Naisten Mutsien Kympille! Jiihaa ja hurraa! On oikeasti hauska ottaa itseä niskasta kiinni tässä asiassa, onpahan vähän erilainen tapa ja tavoite treenata. Mutta. Menin tietenkin salaa vakoilemaan muita ryhmäläisiä. Hitto, minulle uudet tyypit on kaikki übertrendikkäitä pääkaupunkiseutulaisia media- tai mediaseksikkäiden alojen immeisiä. Niillä on coolit blogit, cooleja kuvia ja ne on saletisti kiinni skenessä. Ja minä olen niin tavis ja niin Tampereelta.

Tuli ressi.

Pitää alkaa juoksemisen lisäksi seuraamaan aikaa, opettelemaan uusia sanoja ja ostaa ainakin uudet katu-uskottavat aurinkolasit. Hauska silti ehdottomasti tutustua näissä merkeissä.

Nyt minulla on sitten seitkyt ja rapiat päivää aikaa saattaa itseni siihen kuntoon, että kehtaan läähättää räkä poskella ympäri Helsinkiä. Ajattelin, että jos tähän aikaan saisin mahtumaan edes 25 jonkin pituista lenkkiä, pääsisin todennäköisesti edes kontaten kunnialla maaliin. Se räkä poskella. Pitänee ottaa aamun tunnin käyttöön, mikä ei tietenkään ole tällä hetkellä ongelma, koska Kakkonen kiekuu ennen kuutta.

7 kommenttia:

 1. No hei, ei kaikki ollu Helsingistä ;) Mä voin sun kans etänä reenata, älä ressaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, ihan. Sä pelastit mut :)
   Enkä mä sillain ihan oikeesti ressaa, kunhan läyskytän :)

   Poista
 2. Älä nyt, olenhan siellä minäkin. Minä luulin kerran olevani kiinni skenessä, se oli vuonna 2006.

  Olin kyllä itsekin suunnitellut vaklaavani muita ryhmäläisiä, mutten nyt sit uskallakaan.

  Teidän suihkujutut kuulostaa aika ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lohdutuksesta.
   Eikä ne niin pahoja ole, ihania ja mielenkiintoisia kaikki! Tietenkin.

   Meidän kaikki jutut on niin ihania nykyisin. Ton lapsen (siis jokaisen ton ikäisen) verbaliikka hämmästyttää tsiljoona kertaa päivässä.

   Poista
 3. Onnea mutsijuoksijalle! Mahtava homma ja tulen siis kannustamaan sinuakin!
  Mutta hei, mä vasta pari postausta sitten tajusin, että sinä asut Tampereella. Miten mulla oli käsitys, että asut Espoossa..?

  Suihkusta sen verran, että me ei viititä suihkuttaa poikaa joka päivä ja sitten onkin keplotteleminen miten pääsee itse rauhassa suihkuun. Yleensä rauhasta ei ole tietoakaan, kun toinen karjuu oven takana. En vain aina jaksa ottaa sitä häsläämään sinne kylppäriin. Kun sitten se ei tietenkään haluaisi tulla pois yms yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitat tosiaan sitten leopardipilkut edes huiviin niin me tunnistetaan sut!

   Miten ihmeessä sä olet sijoittanut mut Espooseen?? En mä nyt varsinaisesti ole salaillut tätä Pirkanmaalaisuutta, mutten kyllä tietysti mainostanutkaan. Paitsi nyt :)

   Meillä ipanat häslää kylpärissä, koska se on helpompaa. Tosin sotkuisempaa. Ja silloin kun olen ollut kotona yhden tai kahden kanssa, ei oo muuta vaihtoehtoa ollut suihkuun menemiselle kuin kimppahommat.

   Poista
  2. Joo siis mä en käsitä, mistä sen Espoon olen keksinyt. Tai oikeastaan mulla on sellainen muistikuva, että olisit muka joskus jossain postauksessa itse suoraan niin sanonut. Mutta se ei tietenkään voi pitää paikkansa. Kun sitten mainitsit, että Tampereelta saa isoja korvapuusteja (vai oliko ne pullia?), ihmettelin, että miten sinä nyt työpäivän aikana Tampereelle ennätit. Ja siitä epäilyksen siemen jäi kytemään.

   Mutta mukavaahan täällä Tampesterissa on! Terkuin ommpuhotellista... ;)

   Poista