30.5.2013

Omituiset ipanat vol. 102

Kun odotin Ykköstä, yritin metsästää meille tiettyä valkoista pinnasänkyä käytettynä netistä. Ihmettelin, miten useassa ilmoituksissa mainittiin kunnon kohdalla hampaanjäljet. Mitä, ettekö te anna lapsillenne ruokaa? No, enpä ihmettele enää.

Meillä on tulossa myyntiin muuten hyvässä kunnossa oleva Brion II pinnasänky laskettavalla laidalla ja kahteen korkeuteen taipuvalla pohjalla. Mutta. Siinä on aika reippaasti niitä hampaanjälkiä. Tai itseasiassa siinä ei ole edes hampaanjälkiä. Se on kaluttu. Tarttee vissiin vähän tuunata ennen myyntiä.

Ykkönen ei tahtonut pysyä pinnasängyssä enää puolentoistavuoden rajapyykin jälkeen vaan pyrki kiipeämään laitojen yli vapauteen. Kun se ei aina onnistunut meni hermo ja tulos on tässä. Koska tuho on melko laajaa, neiti lienee kalunnut sänkyään öisinkin salaa. Tai sitten hän on syönyt sitä nälkäänsä. Ruoka ei niihin aikoihin ollut se suosikkijuttu. Oli muuten aikamoinen yllätys, kun jossain vaiheessa tajusin kurkata reunojen sisäpuolelle.

Kyllä meillä ruokaakin saa..


Anteeksi, mutta miksi lapsi käyttäytyy kuin huonekaluja järsivä koira?

Jotenkin minua ei ole yllättänyt yhtään se, että Kakkonen ei ole jatkanut tuhoa. Hän on sänkyhommissa niin toista maata.  Herralla ei ole mitään tarvetta kavuta pois edes tässä kunnioitettavassa vuoden ja lähes yhdeksän kuukauden iässä. Herra chillaa unileluarmeijansa kanssa tyytyväisenä punkan pohjalla vaikka tuomiopäivään asti. Taidan itse asiassa olla idiootti, kun ajattelin siirtää Kakkosen tässä vaiheessa isojen poikien petiin. Hyvästi rauha, tervetuloa teputteleva vaeltelija nro 2.

8 kommenttia:

 1. Meillä vietetään viikonloppuna 2v synttäreitä eikä kummankaan tytön sängystä ole otettu edes laitaa pois. Ne jaksaa kikattaa siellä keskenään tunninkin eikä ole mitään kiirettä pois. Ei ole siis kiirettä pois pinniksestä meilläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä systeemi, niillä on tosiaan tuo viihdytysyksikkö aina vieressä niin toimii varmasti hyvin. Meillä ei siis Ykkönen kerta kaikkiaan pysynyt siellä. Kun hän alkoi saamaan jalkaa reunan yli, touhu alkoi käydä siihen malliin vaaralliseksi, että oli parempi reilusti alle kaks veenä siirtää isojen sänkyyn.

   Poista
 2. Ihanaa että olet päässyt kotiin!!!!!!!!(halaa) Joko juurisyy selvisi ja mikä on tilanne?

  Meidän ykkönen siirtyi isojen poikien sänkyyn 2v8kk kun kakkonen valloitti pinniksen ja kakkonen nukkui 3v 2kk asti kunnes sai oman huoneen johon mahtui isompi sänky.

  Että ei sieltä ole kiire pois. Ihan sama missä nukkuu kunhan viihtyy.

  ivf-mama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! AIka kiva olla kotona. Lopullinen syy on molemminpuolinen nikamavaltimoiden dissekaatio (ahtauma), joka on ainakin osittain tuore. Olen siis saanut vamman tietämättäni. Ainoa selittävä syy on se hieronta.

   Ihanan pitkään ipanat viihtynyt pinniksessä. Nyt meillä on Kakkosella sama meno. Ykkönen oli kuitenkin pakko siirtää reilusti ennen kahta vuotta. Hän tosiaan alkoi saada kinttua laidan yli ja ponnistaa siitä, joten turvallisuuden nimissä isojen sänky ja vaeltelu oli pakko hyväksyä jo silloin. Olishan se kiva, kun ne olisi häkeissään jemmassa mahdollisimman pitkään..

   Poista
 3. Meidän käytetyssä sängyssä oli jokunen jälki jo valmiiksi, ja myös meillä esikoinen kunnostautui laitojen järsimisessä. Kuopus joko nukkuu tai karjuu, muuta toimintaa sängyssä ei oikeastaan tavata. Saapa nähdä alkaako Brion reuna vielä jossain vaiheessa maistumaan! Esikoinen nukkui pinniksessä vanhempiensa laiskuudesta johtuen 2 v 3 kk ikään saakka. Hän kyllä pääsi sieltä itse pois, vaikka laidat olivat korkealla. Sitten hän nukkui melkein vuoden kiltisti omassa sängyssään, mutta sen jälkeen kun olen palannut töihin, sitä ihmettä ei ole nähty yhtenäkään yönä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo jännä, miten ne on erilaisia näissäkin hommissa. MEillä myös Ykkönen nukkui alkuun kiltisti omassa sängyssä, mutta kun huomasi, että Kakkonen köllötteli äidin viekussa, alkoi hilautua samaan sänkyyn ja sillä tiellä on. Nyt Kakkonen nukkuu omassa huoneessa siellä pinniksessä ja Ykkönen hiipii joka yö repimään mun tukkaa.. Argh.

   Poista
 4. Mahtava, naurut kirvoittava jutunaihe! Oikein ahaa!-elämyksen aiheutti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Kyllä täälläkin on päätä pudisteltu aiheelle..

   Poista