9.11.2013

Meillä on ikävä kesää!

Suomessa on neljä ihanaa vuodenaikaa. Olen väittänyt aikaisemmin pitäväni niistä kaikista ja odottavani innolla seuraavaa. Not. Nyt marraskuu on niin marraskuu, etten voi sanoa odottavani yhtään mitään muuta kuin täydellistä intiaanikesää. Lämpöä, valoa, värejä, likaisia paljaita varpaita, linnun laulua, loputtoman pituisia päiviä ja mahdollisuutta syödä ulkona.

Väkertäessäni koneella joululahjakuvakirjoja tuijotan harva se päivä näitä ja montaa muuta viime kesän auringon värittämää muistoa. Mukavuudettomalle mökillekin on jo pirun ikävä!
8 kommenttia:

 1. No kyllä tuli mullekin kesää ikävä näitä kuvia katsellessa. Ihania! Ja kesä rupesi tuntumaan harvinaisen kaukaiselta. Enpä voi sanoa tykkääväni tippaakaan tästä vuodenajasta. Mulle pimeys on se pahin, ei niinkään nuo kelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sinne vähän vielä matkaa... Pimeys on kyllä pahintam tulisi edes lunta kirkastamaan!

   Poista
 2. Ihania kuvia, kyllä noita tunnelmia kelpaa katsella. Kesä oli niin ihana, pitkä ja lämmin ja siihen päälle kaunis syksy, että tämä marraskuu tuntuu kyllä aivan musertavalta...

  Koetetaan kestää, enää muutama kuukausi kesään ja toivottavasti saadaan lunta antamaan valoa!

  Haastoin sut blogissani muistelemaan matkojasi ja kertomaan kohteistasi, ehkäpä sieltä löytyy lisää aurinkoa johonkin päivääsi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi uusi kesä tulee jo melkein pian. Ja kiitos haasteestakin, matkahommat on niin kutkuttaviakin. Voi tulla haikeus kun alkaa niitä vatuloimaan..

   Poista
 3. Marraskuu on.. marraskuu. Synkkä ja pimeä, mutta kyllä sillekin paikkansa on. Sitä ihanammalta näyttää ensilumen valkaisema maa, mitä surkeampi on marraskuu sitä ennen ollut. Minä en ole kesäihminen, tai oikeastaan en kestä *hellettä* - on paljon mukavampaa, kun voi vaatetuksellaan vaikuttaa siihen, onko kylmä vai kuuma kuten nyt. :)

  Anteeksi jos kuulostan nipolta, mutta sinuna ottaisin tuolta kuvista pois tuon nakukuvan, vaikkei siinä kasvoja näykään. Lähes jokaiselle se on ihan viaton kesäkuva lapsesta, mutta netistä löytyy valitettavasti myös niitä ääritapauksia, jotka näkevät tuollaisissa kuvissa jotain muuta. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikille on paikkansa. Mutta jostain syystä tänä vuonna tökkii niin, että ihan noteeraan pimeyden. Mutta kyllä tosiaan ensilumi taatusti tuntuu vähintäänkin tervetulleelta - kun se joskus tulee..

   Etkä ole tietenkään yhtään nipo. Olet ihan oikeassa, näinhän olen linjaillut tai paremminkin hakenut linjaani aikaisemminkin. Ajattelin tunnistamattomuuden ja "selkäpuolen" harmittomuutta, mutta ei sellaista harmittomuutta olekaan..

   Poista